• Aanmeldingsformulier Singleclub De Kring

 • De kosten van deelname zijn per halfjaar € 22,50. Eenmalig wordt € 5,-- inschrijfgeld in rekening gebracht. Gedurende een half jaar ontvang je aan het begin van elke maand een recente ledenlijst.
  Deelname wordt niet automatisch verlengd. Een maand ervoor vragen we je per e-mail of je dat wilt.
  Gedurende een half jaar kun je gebruik maken van alle faciliteiten die De Kring te bieden heeft zoals mede-Kringleden e-mails sturen, reageren op e-mails, meedoen aan activiteiten, oproepen doen en op oproepen reageren. Ook kan je zelf of samen met iemand een activiteit organiseren.

  Vragen met * zijn verplicht.

 • Adres en postcode worden niet in in de ledenlijst vermeld en zijn alleen bekend bij onze administratie.

 • Telefoonnummers en e-mailadres worden alleen vermeld in de ledenlijst indien gewenst (zie vraag 17)

 • Voorbeeld van een zelfgemaakte persoonsbeschrijving.

  Hallo, ik ben Karin. Ik woon in Vlaardingen. Ik heb me bij de Kring aangemeld omdat ik na een aantal jaren alleenstaand te zijn geweest behoefte heb om andere alleenstaanden te ontmoeten die net als ik contact zoeken op vriendschappelijke basis. Ik ben van nature opgewekt, spontaan en heb gevoel voor humor (heel belangrijk), Ik heb een MBO-opleiding en heb een leuke administratieve baan bij een verzekeringsmaatschappij (part-time). Ik ben redelijk sportief en ga regelmatig fietsen en tennissen. Ik ben een gezelligheidsmens en hou van sfeer. Als ik even tijd heb ga ik languit op de bank met een spannend boek of kijk t.v. Wijntje erbij. Ik ben op zoek naar leuke vrienden en vriendinnen of een maatje (m/v) om leuke dingen mee te doen zoals naar de bioscoop, uit eten, terrasje pakken, concert, theater enz. Kortom alle kleine dingen die je niet zo gauw in je eentje doet. Ja, en wat een evt. relatie betreft: Ik ben niet echt op zoek maar sluit het niet uit. Wil je reageren stuur me dan een e-mail. Mijn e-mailadres is...................

Powered by Yourhosting