• ENQUETE

  • Het hebben van een probleem met het gebruik van alcohol- en/of andere middelen, al dan niet gerelateerd aan problemen met het rijbewijs c.q. deelname aan het verkeer gaat vaak gepaard met of wordt veroorzaakt door onderliggende psychische / psychiatrische problemen zoals burn-out, depressie, adhd etc. welke wij kunnen behandelen. Wij behandelen ook psychiatrische aandoeningen die niet gerelateerd zijn aan middelen-/alcoholgebruik, zoals depressie , angststoornissen, Post traumatische stress stoornis, persoonlijkheidsstoornissen en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD. Graag zouden wij willen inventariseren wat de behoeften zijn voor behandeling van de genoemde aandoeningen en doen wij het vriendelijk verzoek aan u om daarvoor de volgende vragen met "Ja" of "Nee" te beantwoorden.

  • Indien u vraag 1 met "Ja" beantwoord heeft

    zou u dan bereid zijn om de kosten voor de behandeling zelf vooraf te betalen (achteraf bij zorgverzekeraar te declareren), waarbij dan wel de mogelijkheid zou zijn om in een veilige en discrete sfeer (zonder grote wachtkamers en gebrek aan privacy) buiten kantoortijden de behandeling te krijgen, dus in de avonduren of in het weekend? En waarbij extra focus ligt in de behandeling bij de eventuele onderliggende oorzaken van gebruik.
    Verder doen wij onze behandelingen op verschillende locaties in Nederland en hebt u dus de mogelijkheid om te kiezen bij welke van deze locaties u behandeld zou willen worden.

Powered by Yourhosting